Uutiset

Katso Ylläksen Tapahtumat tästä

Lumijäkkärässä nyt wlan verkko!

Satunnainen kuva

27022011 014

Webcam (rinnekamera)

Sport Resort Ylläs 

Webcam

Yhteystiedot

Loma-asunnon osoite:
Takatievantie 12
95980 Ylläsjärvi

Varaukset:
050 545 5651 tai
040 416 1618

Sää

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:154743 kpl
Share |

Vuokrausehdot

 

Varaaminen ja maksu

Varaus on vahvistettu, kun vuokraaja on eräpäivään mennessä maksanut varausmaksun 30% vuokrasta. Loppuosa suoritetaan viimeistään 3 viikkoa ennen varauksen alkua. Myöhemmin tehdyissä varauksissa koko vuokrasumma maksetaan yhdellä kertaa.

Varauksen peruuttaminen tehdään aina kirjallisesti (kirjeitse tai sähköpostitse) vuokranantajalle. Mikäli peruutus tapahtuu vähintään kolme viikkoa (21 pv) ennen vuokrauksen alkua, palautetaan maksettu vuokrasumma vähennettynä peruutuskuluilla 50€. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitetaan koko maksettu vuokrasumma.

Mikäli varausta koskevaa suoritusta ei ole maksettu eräpäivään mennessä, vuokraajalla on oikeus perua varaus ja pidättää maksetuista eristä 50 €:n peruutusmaksu.

Oleskelu mökillä

Vuokrausaika on lauantaista klo 16.00 seuraavan viikon lauantaihin klo 11.00, ellei toisin ole sovittu. Avaimen haku ja palautus sovitaan vuokrauksen yhteydessä.

Vuokrahintaan sisältyvät polttopuut ja loppusiivous.

Vuokraaja tuo mukanaan liinavaatteet ja pyyhkeet, voit tilata ne myös varauksen yhteydessä, hintaan 25 €.

Vuokrauksen aikana vuokralainen huolehtii itse mökin päivittäisestä siivouksesta. Normaalit päivittäiset lumityöt (portaiden lakaisu jne.)vuokralainen huolehtii itse, suuremmat lumityöt hoitaa kiinteistöpalvelu.

Varauksen yhteydessä ilmoitetaan huoneistoa käyttävien henkilöiden lukumäärä.

Tupakointi ja lemmikkieläinten tuonti on ehdottomasti kielletty.

 

Ongelmatilanteet

Vuokraajan tulee ilmoittaa välittömästi sähkö-, lämmitys ja putkiviat ym. kiireelliset asiat numeroon 050-545 5651. Mökkiä koskevat toiveet ja puutteet voit kirjata vieraskirjaan.

 

Vahinkojen korvaus

Mökki tarkastetaan ja siivotaan aina vuokrauksen jälkeen. Vuokraaja vastaa omalta osaltaan siitä, että mökki ja irtaimisto ovat kunnossa ja on velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingot. Kohtuuttomista sotkuista veloitetaan siivous- ja korjauskulut erikseen. Tupakoinnista tai lemmikkieläimen luvattomasta pidosta veloitetaan 600 €:n siivouskulu jälkikäteen.

 

Lähtiessäsi huolehdit seuraavista asioista

-          tyhjennä roskapussit jäteastiaan

-          tarkasta että takan pelti on kiinni

-          lukitse ulko-ovet

 

RENTOUTTAVAA LOMAA LUMIJÄKKÄRÄSSÄ!